Industrial Cleaning Sistem este o firma care urmareste constant problemele legate de mediul inconjurator. Sablarea cu gheata carbonica este un proces de lucru in care materia prima de lucru este complet biodegradabila. Aceasta transformandu-se direct din forma solida in gaz datorita procesului de suplimare(impact). Pelleti folositi la sablare sunt produsi din dioxid de carbon, CO² acesta fiind un produs secundar din alte industrii. Gheata carbonica este un produs aprobat de EPA, USDA si FDA fiind un produs recomandat si catre industria alimentara eliminand bacteriile mucegaiul si dezvoltarea lor.
CO² -ul este un produs natural fiind in atmosfera in proportie de 0.03% .

In urma situatiilor in care mediul inconjurator este tot mai poluat cu diverse procese de eliminare a rezidurilor atat de natura chimica cat si organica, gheata carbonica avanseaza, fiind un produs care nu produce deseuri suplimentare, in urma ei ramanand doar rezidurile indepartate.

In cazul curatarii cu substante chimice procesul implica si recuperarea solutiilor folosite, depozitarea in spatii special amenajate cu grad de risc / siguranta toxica si apoi colectarea de catre o firma abilitata sa preia astfel de substante.

Astfel intr-o banala curatare chiar si cu apa curenta, costurile privind recuperare si tratarea substantelor chimice cresc incomensurabil fara sa mai implicam efectul asupra mediului inconjurator.

Revenim astfel asupra solutiilor utilizate de curatenie si va intrebam?
Vreti sa intrati alaturi de noi ? “We work today for a better tomorrow”